marți, 22 mai 2012

Asta le mai lipsea copiilor români: Twister!

Ăsta da cadou de Ziua Copilului! Despre poza, care arată clar cum o va pregăti pentru viață acest joc pe fetița din imagine nu mai zic nimic.

Gândește-te câtă distracție și amuzament vei produce odraslei, mai ales că este un joc "pentru copilul tău și prietenii lui". Sursă SIGURĂ de animare la petreceri!

Twister va asigura ani de bucurie unui copil iar după pubertate acest joc va rămâne o sursă, la fel de sigură, de însărcinare.

Oricum e clar că poza e Pedobear Approved.


Dacă cineva face cadou copilului său jocul acesta, de 1 Iunie, presupun că de Crăciun e firesc să îi cumpere un Spin the Bottle, jocul ideal pentru întreaga familie, după cum scrie și pe cutie.


Sper ca ăstora de la Goupon să le vină ideea. MoșCrăcilă abia așteaptă să vadă copiii în acțiune.


Opțiunea "PLAYER CHOICE" e limitată doar de imaginația jucătorilor așa că, dacă jocul va fi pus de Goupon la ofertă, stați pe Știrile ProTV.

Nici lecțiile de chitară nu sunt mai puțin periculoase pentru copii. Pedofilii sunt pretutindeni, chiar și pe You Tube. 

Dacă tot ai ajuns până aici cu cititul meriți felicitări!




luni, 21 mai 2012

Mediafax: Lăsați copiii să vină la mine

Nu am pus titlul degeaba. Am descoperit că laa Mediafax au fost angajați tineri din generația ASL PLS, din ăia care iau cu greu Bacalaureatul. Dovada stă mai jos și e mai grăitoare decât dacă aș fi scris o mie de semne.


Tot răul spre bine, Chen Guangcheng a scăpat din infernul roșu și a ajuns în cel care are și alb plus albastru. Citește pe larg despre suferințele avocatului orb numai în site-ul TVRinfo.ro

Site-ul tvrinfo.ro e online! De azi înainte, aici sunt știrile.

Nu mă crede pe cuvânt, dă click pe tvrinfo.ro și verifică!


În premieră, în presa românească, apare minunata aplicație Timeline. Ea te ajută să fii la curent cu cele mai importante evenimente pe care le-ai ratat.

Lansarea site-ului tvrinfo.ro s-a încheiat cu succes! De astăzi, 21 mai 2012, aici sunt știrile. Informare plăcută!

P.S.
       Nu uita. Citește și dă mai departe, pe Facebook și Tweeter!

duminică, 20 mai 2012

Să fugim

Calm. Nu e vorba de zilnica fugă de răspundere. De vreo câteva săptămâni a început sezonul crosurilor în Capitală. La fiecare sfârşit de săptămână este dezlegare la alergare.
Azi, de la ora 10.00, începe un cros de 2,5 kilometri în Parcul Tineretului. Ştiu că nu e vremea ideală, dar sănătatea cere sacrificii.

ACTUALIZARE 14.18: Acum am ajuns acasă, după ce m-am ferit de ploaia care a urmat crosului, în underground. Crosul a fost organizat Forever Living Products, MLM-ul care vinde tot felul de produse pe bază de Aloe Vera și a început mai devreme cu vreo 20 de minute, din cauză că nu a venit multă lume.

Am trecut linia de sosire al 130-lea, iar pe tricou aveam numărul de concurs 920. Au fost peste 1100 de participanți, și vremea a fost superbă fix între 9.00 și 12.00, cât a ținut concursul, premierea și tombola.

 Asta e o poză făcută cu telefonul, care are o cameră de 1,3 megapixeli, deci mai bine nu s-a putut. Pata albă de pe scenă e Violeta Beclea Szekely, care a înmânat diplome câștigătorilor.

La tombolă au fost puse la bătaie 3 biciclete , 6 aparate de antrenat mușchii abdominali și mai multe produse de la Forever.


sâmbătă, 19 mai 2012

Am găsit imnul trollilor

Trolii postaci au un imn inspirat din piesa Ridin Dirty a lui Chamillionaire, care vine cam așa: ♫They see me troll'in, they hatin,♫ ♫Trolling on the fourms trying to catch me post'in dirty♫ ♫Trying to catch me postin dirty♫ ♫Trying to catch me postin dirty♫ ♫Trying to catch me...♫ ♫Trying to catch me postin dirty♫ ♫Them fourm moderators, they can see♫ ♫People postin dirty locken thee-♫ ♫When i go i keep on Tolla'n♫ ♫An them moderators they keep pa'trollan♫ ♫They see me troll'in, they hatin,♫ ♫Trolling on the fourms trying to catch me post'in dirty♫ ♫Trying to catch me postin dirty♫ ♫Trying to catch me postin dirty♫ ♫Trying to catch me...♫ ♫Trying to catch me postin dirty♫ ♫My postin' soo bad, they hatin♫ ♫Moderating try to catch me post'in dirty!♫

The Final Countdown