miercuri, 31 octombrie 2012

Fii cretin în mod responsabil. Bea Tuborg!

Cred că cea mai tâmpită reclamă sau cel puțin cea care mă irită pe mine cel mai mult este aia de la Tuborg,  care instigă la cretinism. Spălarea de creier, pe care cred că vor ei să transmită în intertextualitate, subtext și paratext, am reprodus-o mai jos.

"Bea mult Tuborg! Fă-te muci. Sărut-o pe sora prietenei tale, atinge-o pe sâni pe mă-sa, sodomizează-l pe ta-su și dă-le foc la casă. 

Fii șmecher, că doar te-ai îmbătat cu Tuborg și te-ai eliberat de orice urmă de umanitate... 

Acum borăște pe ce-a mai rămas din casă, ca să o stingi. Ești tare! Tu și Tuborg."


marți, 30 octombrie 2012

YouTube se crapă, dar își recunoaște netrebnicia

Nu știu dacă ați avut ocazia să vedeți un mesaj de eroare de la YouTube, dar eu mă grăbesc să vi-l arăt pe ăsta peste care am dat eu.


Îmi place că oamenii recunosc că au o echipă de maimuțoi foarte bine pregătiți ca să se ocupe de probleme de genul ăsta, adică softiști și cred că genul ăsta de sinceritate ar trebui să fie prezent mai ales în România.


Politicienii ar putea profita la maximum de acest text de scuză și autoironie: "Ne cerem scuze că am dat-o în bară și țara e în budă. O echipă de boi, porci și vaci -plătită și răsplătită din banii voștri- se va preface că se chinuie și se pricepe să rezolve problemele pe care tot ei le-au creat. Dacă îi vedeți, dați-le un mare scuipat între ochi, pentru că oricum nu au nicio intenție să își facă treaba și vor continua să fure sau să vândă și puținul care a mai rămas".