duminică, 20 mai 2012

Să fugim

Calm. Nu e vorba de zilnica fugă de răspundere. De vreo câteva săptămâni a început sezonul crosurilor în Capitală. La fiecare sfârşit de săptămână este dezlegare la alergare.
Azi, de la ora 10.00, începe un cros de 2,5 kilometri în Parcul Tineretului. Ştiu că nu e vremea ideală, dar sănătatea cere sacrificii.

ACTUALIZARE 14.18: Acum am ajuns acasă, după ce m-am ferit de ploaia care a urmat crosului, în underground. Crosul a fost organizat Forever Living Products, MLM-ul care vinde tot felul de produse pe bază de Aloe Vera și a început mai devreme cu vreo 20 de minute, din cauză că nu a venit multă lume.

Am trecut linia de sosire al 130-lea, iar pe tricou aveam numărul de concurs 920. Au fost peste 1100 de participanți, și vremea a fost superbă fix între 9.00 și 12.00, cât a ținut concursul, premierea și tombola.

 Asta e o poză făcută cu telefonul, care are o cameră de 1,3 megapixeli, deci mai bine nu s-a putut. Pata albă de pe scenă e Violeta Beclea Szekely, care a înmânat diplome câștigătorilor.

La tombolă au fost puse la bătaie 3 biciclete , 6 aparate de antrenat mușchii abdominali și mai multe produse de la Forever.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu